top of page
Annas Fothälsa logotyp

FRAKT & BETALNING

Annas Fothälsa i Skaraborg AB

Orgnr: 559298-2358

Leverans från webbutik

Leveranstiden via webbutiken är 2-5 arbetsdagar. Det avser tiden från det att vi har mottagit din beställning och att den skickas från vårt lager. Det tillkommer sedan tiden för Postnord att köra ut varorna, alternativt att du hämtar själv.Köper du en produkt som är beställningsvara så står cirka leveranstid på produktsidan. Du får meddelande om när produkten kommit hem och skickas ut från vårt lager eller om du valt att hämta på kliniken Annas Fothälsa i Skaraborg AB samarbetar med Postnord, DHL eller Shenker när det gäller leveranser från företagets webbutik.

Aktuella fraktkostnader inom Sverige.

  • Standardfrakt 79kr per order

 

Hämta på kliniken

Du kan hämta ut dina beställda varor direkt på kliniken i Lundsbrunn utan någon fraktkostnad – enkelt och smidigt. Du hämtar ut varorna på kliniken på Lundsbrunn Resort & Spa på Brunnsvägen 37 i LUNDSBRUNN. Du får en avisering när godset finns att hämta via e-post eller sms till angivet mobilnummer.

Vid upphämtning på kliniken måste du visa ditt kvitto. Påminnelser skickas ut via sms. Du har sedan 14 dagar på dig att hämta dina varor. Vid ej uthämtade varor tas en hanteringskostnad om 150 kr ut.

 

Leverans via ombud

Du får dina varor levererade till närmaste ombud, det blir med automatik detta leveranssätt om ditt paket väger mindre än 20 kg. Om leverans sker till ombud kommer du aviseras via sms eller epost avi när din beställning nått ditt närmaste ombud. Du har sedan 14 dagar på dig att hämta dina varor. Du behöver uppvisa giltig legitimation vid uthämtning av varor. Vid ej uthämtade varor skickas paketet tillbaka till Annas Fothälsa i Skaraborg AB, du får tillbaka pengarna exkl. frakt och du debiteras en hanteringskostnad om 150 kr.

 

Leverans hem

Du får dina varor levererade hem. Du får då närmare information kring leveransdag och tid. Vid hemleverans ingår leverans till tomtgräns om du bor i villa, eller port om du bor i lägenhet. Ange vid beställning ett telefonnummer som kan ta emot sms och där du nås både under dag- och kvällstid. (Om du inte har en telefon som kan ta emot sms skickas ett mail eller så blir du uppringd istället).

Vid leverans kommer din legitimation och signatur att behövas som bekräftelse på att försändelsen är mottagen. Vid mottagande av varorna ska de inspekteras noggrant innan leveransen kvitteras. Om det finns synliga skador på emballage eller på varan skall detta noteras på fraktsedeln innan du kvitterar den. Fraktbolaget ställer ej av gods utan kvittens av kund eller för kundens räkning ansvarig mottagare. Detta innebär att du ansvarar för att det finns någon som kan ta emot och kvittera godset när leveransen utförs.

 

Förseningar

Vid en ev. försening av beställt material till dig kontaktar vi dig så snart som möjligt. Skulle en leveransförsening mot förmodan uppstå har du som kund rätt att utan kostnad häva köpet.

Kan vi inte åtgärda felet inom skälig tid och leveranstid är av väsentlig betydelse, då har du som konsument rätt att häva köpet.

 

KÖP & BETALNING

Alla priser är inklusive moms. Kostnad för frakt tillkommer, se mer ovan.

Annas Fothälsa i Skaraborg AB erbjuder dig att handla på kliniken på Lundsbrunn Resort & Spa och i min webbutik.

Här i webbutiken kan du välja att skapa ett konto eller handla utan konto. Fördelen med ett konto är att du kan gå tillbaka och titta på dina tidigare order, din leveransadress ligger sparad m.m.

Dessa betalningsalternativ erbjuder vi dig här i webbutiken:

  • Kortbetalning

 

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Klarna kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

 

Kort/Swish
Hämtar du ut dina varor på kliniken kan du även betala med Swish eller direkt med kort Visa/Mastercard.

bottom of page